Link de plată configurabil – poziționarea în factură (+poză buton)

Ȋn această eră digitală, devine tot mai evident faptul că tehnologia ocupă un loc important, datorită beneficiilor semnificative aduse în viața noastră. Astfel de beneficii se pot remarca mai ales în domeniul afacerilor unde gestionarea acestora a devenit din ce in ce mai facilă tocmai datorită dezvoltarii tehnologiei de calcul, de gestionare si administrare, de analiză, de plată şi încasare. Ȋn acest sens un instrument inovator este linkul de plată, o soluție pe care noi, cei de la Facturis-Online.ro, am adoptat-o şi implementat-o pentru clienții noştri din dorința de a vă uşura procesul de plată şi încasare al facturilor.

 

Ce reprezintă linkul de plată în factură?

Un link de plata în factură este o legatură URL plasată într-o factură în format electronic, respectiv format PDF, care permite beneficiarului facturii efectuarea plății fără a mai fi nevoie să introducă manual detaliile şi informațiile relevante pentru procesarea plății precum numele furnizorului, contul bancar, suma. Acest link de plată permite accesarea rapidă a unei pagini de plată securizată, unde puteți efectua plata în mod direct şi foarte convenabil pentru dvs.

 

Avantajele folosirii unui link de plată

1. Uşurință şi rapiditate pentru clienți:

Un avantaj major al linkului de plată în factură este simplitatea si totodată rapiditatea procesului de plată. Accesând linkul de plată, clienții pot finaliza plata din câteva clickuri, nemaifiind nevoie de introducerea manuală a datelor de plată.

 

2. Reducerea şi evitarea erorilor umane:

Linkul de plată elimină eroarea umană care ar putea surveni, prin introducerea greşită a titularului de cont, a numerelor de cont sau a sumelor, deoarece toate informațiile necesare efectuării plății sunt preluate automat din aplicația de facturare online.

 

3. Eficientizarea şi încasarea mai rapidă a facturilor:

Realizarea mai rapidă a plăților este un alt avantaj al linkului de plata. Clienții pot plăti imediat după deschiderea facturii, evitând astfel amânarea sau uitarea plății. Acest lucru contribuie la reducerea întârzierilor în încasări printr-o eficientizare a procesului de încasare.

 

4. Monitorizare mai bună a încasarilor:

Cu ajutorul platformelor de plată online aveți posibilitatea monitorizării mai eficiente a statusului plăților, beneficiind astfel de o acuratețe în ceea ce priveşte detaliile plăților respectiv ce plăți au fost efectuate, când au fost efectuate, putând astfel evita potențiale probleme legate de acestea.

 

5. Flexibilitate în metodele de plată diversificate:

Linkul de plată permite furnizorilor să ofere clienților săi o gamă largă de opțiuni de plată de la transferuri bancare, carduri de credit până la alte metode electronice de plată. Astfel, beneficiarii pot alege cea mai convenabilă metodă de plată.

 
Ȋn acest sens, Facturis-Online.ro vă oferă posibilitatea integrării cu majoritatea procesatorilor de plăţi şi anume:

MobilPay (NetopiaPayments)  – vezi aici mai multe detalii despre această implementare pentru plata cu cardul

EuPlatescdetalii implementare EuPlatesc

PlatiOnlinedetalii implementare PlatiOnline

Stripedetalii implementare Stripe în Facturis-Online.ro

PayPaldetalii implementare PayPal în aplicaţia de facturare online

Revolutdetalii implementare Revolut Business

Google Pay – prin Stripe

Apple Pay – prin Stripe

 

De asemenea în Facturis-Online.ro poţi oferi clienţilor tăi posibilitatea achitării facturii prin mai mulţi procesatori de plată, clientul alegându-şi procesatorul prin care doreşte sa facă plata facturii.


 

Configurare locaţie link de plată în factură

După configurarea a cel puţin un procesator de plăţi în Facturis-Online.ro, în facturile/proformele dvs. în PDF va apărea un buton/link de plată a acelei facturi.


 

 

Implicit, acest link de plată apare în partea dreaptă jos a facturii, dar dvs. aveţi posibilitatea de a configura pentru a apărea oriunde în factură:


–  Accesaţi meniul Configurare – Factura – Modele Facturi – Buton de plata

–  Aici aveţi posibilitatea:

  • să modificaţi dimensiunile butonului de plată,
  • să modificaţi locaţia butonul de plată în factură,
  • să schimbaţi poza butonului de plată.

 

Configurare poză link de plată în factură

Puteţi modifica poza implicită a butonului de plată ce apare în factura fiscala format pdf:

1. Puteţi selecta unul din modelele de butoane propuse de noi


 


 

2. Puteţi încărca o poză cu un buton creat de dvs. după formatul şi design-ul facturii dvs.

0
Articole similare :

Integrare Plati.Online: plata online direct cu cardul din factura

Pentru a oferi clientilor Facturis Online o gama cat mai larga de procesatori de plati (cu cardul) am adaugat in aplicatia de facturare pe langa MobilPay si procesatorii autohtoni Plati.Online si EuPlatesc. Cum functioneaza plata cu cardul in factura? Pe…
0

Integrare plata cu cardul prin EuPlatesc.ro

Configurare EuPlatesc.ro in Facturis Online Se intra in contul din interfata EuPlatesc.ro in meniul de Setari: Dupa care se apasa butonul de Parametrii integrare si se vor afisa toate datele de care avem nevoie. Se intra in interfata Facturis Online…
0
aplicatie de facturare integrata 100% cu e-Factura