Te intrebai

Ce este un facturier online?

 • Un Facturier Online este un program de facturare online, care functioneaza ca un website si poate fi accesat de pe orice browser, de pe orice device care are internet, oferind astfel o mai mare libertate agentilor economici, el putand fi accesat in acelasi timp din mai multe locatii.
 • Avantajele unui astfel de program de facturare si gestiune stocuri online sunt nenumarate dar le subliniem pe cele mai importante:
Facturier online
Va Prezentam

Avantajele unui facturier online :

Scapi de tipizate

Cu ajutorul unui Facturier Online scapi de tipizate si de completarea de mana a acestora pentru a economisi timp, a evita greselile (calcule eronate, completarea gresita a campurilor, etc.) dar si pentru un aspect profesional al documentelor societatii tale comerciale.

Faci un salt inainte

Chiar faci un salt inainte de la completarea facturilor in Excel sau in Word. Aceasta metoda de completare a facturilor este nu numai greoaie dar de cele mai multe ori incorecta, ea nebeneficiind de avantajele unui program de facturare.

Accesul din mai multe locatii

Ai acces la date din mai multe locatii (sediu social, puncte de lucru, departamentul contabil, teren,etc.) in timp ce folosirea unui program de facturare desktop (offline), permite folosirea acestuia doar pe calculatorul pe care a fost instalat

Evidenta firma si situatii vanzari/incasari

Intr-un facturier online aveti o gestiune mai clara a tipizatelor si oricand puteti scoate rapoarte complete despre vanzari, incasari-plati.

Emiti foarte usor orice document

Se pot completa foarte usor documentele prin preluarea automata din alte surse de pe internet, a datelor clientului doar introducand codul fiscal al acestuia.

Date sigure in cloud si actualizari incluse

Folosind o aplicatie online sunteti sigur in orice moment ca documenetele emise sunt adaptate legislatiei in vigoare si sunt in perfecta siguranta pe un server in cloud.

Facturier Online

Cum te putem ajuta noi ca emiterea documentelor firmei tale sa nu mai fie o corvoada?

Facturier online : cum te putem ajuta la emiterea documentelor unei firme
   • Ne putem mandri cu faptul ca suntem prima firma din tara noastra care a lansat pe piata, inca din anul 2010 cand inca la noi termenul de cloud abia prindea contur, o aplicatie de facturare in cloud, numita Facturis Online, nume ales special, pentru ca oamenii in acel moment cand noi am lansat acest program de facturare in cloud erau foarte susceptibili la acest nou cuvant de cloud.
   • Astfel, am lansat programul Facturis Online care vine in completarea dorintelor oricarui antreprenor prin emiterea tuturor documentelor primare dintr-o societate comerciala, oferindu-va totodata o gestiune completa a tuturor tipizatelor firmei.

Alte avantaje facturier online

Vom enumera alte cateva avantaje, pentru a te convinge ca Facturis Online este cu siguranta ceea ce firma ta are nevoie :

 • Documentele sunt inseriate automat, pot exista mai multe serii;
 • Poti alege unul din cele 3 modele de facturi propuse, poti alege singur fontul cat si marimea lui (o alta optiune pe care suntem singurii care o putem oferi in acest moment pe piata);
 • Personalizarea documentelor: se poate pune sigla firmei sau o imagine de fundal pe facturi si chitante;
 • Aplicatia de facturare si gestiune stocuri este permanent dezvoltata pentru a fi adaptata atat legislatiei in vigoare, cat si pentru a crea noi facilitati venind astfel in intampinarea nevoilor si ideilor tale de dezvoltare;
 • Poti exporta automat datele in programele de contabilitate (Ciel, Saga);
 • Avem cel mai bun pret pentru serviciile complete de facturare si reduceri substantiale daca alegi unul din pachetele noastre pe un an de zile.
Facturier online
de la doar

Facturier online de la doar

150 lei / an

Facturi / Proforme

Chitante fiscale

Avize de insotire a marfii

POS : Vanzare (Bon fiscal)

Registrul de casa

Fisa Client / Furnizor

Facturis Online este un program de facturare si gestiune stocuri, care spre deosebire de majoritatea programelor existente nu este un program greoi de folosit, cu ajutorul caruia puteti emite toate documentele unei societati comerciale si anume:

factura fiscala / invoice (tradusa in alte limbi)
factura proforma sau factura pro forma
chitanta (in valuta)
factura furnizor – nota de intrare receptie (nir)
aviz de insoțire a marfii
bon fiscal – tiparire bon fiscal direct pe casa de marcat
deviz
oferta
bon de consum/transfer
transfer intre gestiuni
raport de productie
registrul de gestiune zilnic
inventar

fisa de inventar
proces verbal de modificare de pret
retetar
registrul de casa
dispozitia de plata si incasare
jurnal incasari
jurnal plati
jurnal vanzari
jurnal cumparari
fisa client
fisa furnizor
balanta stocuri

Sigur te putem ajuta

Ai probleme cu actele firmei tale ?

Facturis online : Nu mai pierde timul si foloseste un program de facturare online
 • Lasa-ne sa te ajutam cum stim noi mai bine. Echipa noastra iti sta alaturi pentru a te ajuta si sprijini in dezvoltarea afacerii tale.