Integrare Revolut Business (plata direct din factură)

Ce este Revolut Business?

Revolut Business este un serviciu pus la dispoziție de către Revolut şi reprezintă un cont de afaceri all-in-one (cont pe firmă) care oferă peste 25 de conturi valutare pentru efectuarea plaților şi încasărilor internaţionale, carduri şi multe alte beneficii.

Printre cele mai importante opţiuni Revolut Business amintim:

 • Accepți plăți cu ușurință, de oriunde
  • Efectuarea plătilor cu cardul pentru facturile tale la tarife excelente, cu decontare în ziua următoare;
  • Cu ajutorul integrării cu Facturis-Online.ro poti pune un link de plată pe proformele/facturile tale si le poţi încasa foarte rapid şi uşor de la clienţii care au carduri/conturi Revolut;
 • Conturi multivalutare (afaceri fără frontiere) – poţi avea deschise conturi în majoritatea monedelor din lume şi poţi face schimburi valutare instant fără comisioane până la o anumită sumă;
 • Plăți internaționale – poţi transfera bani oriunde în lume folosind una din cele 25 de monede puse la dispoziţie de către Revolut, la un cost semnificativ mai mic faţă de transferurile bancare;
 • Transferuri SEPA gratuite;
 • Carduri comerciale pentru angajaţi de top – poţi emite pentru fiecare angajat câte un card şi astfel poţi să controlezi cheltuielile firmei.

 

Ȋn acest link găseşti planurile tarifare şi toate opțiunile contului de Revolut Business.

https://www.revolut.com/ro-RO/business/business-account-plans/

 

Poți deschide cont curent pe firmă la Revolut?

Da, bineînțeles. Tot mai multe societăți comerciale îşi deschid conturi pe firmă pentru a accepta plățti în mai multe monede în acelaşi timp şi pentru a face oricând plăți internaționale la costuri mai mici.

Creează-ți şi tu cont Revolut Business pe firmă rapid şi simplu de aici.

 

Cum funcționează integrarea Revolut Business în Facturis-Online.ro ?

După configurările necesare acestei integrări va apărea pe facturile dvs. in PDF, în partea de jos, un buton/link de plată ca în imaginea alăturată:

 

Vă precizăm că acel buton de plată este configurabil şi poate apărea oriunde pe factură şi de asemenea puteți pune orice imagine care să se potrivească cu factura dvs.

 

După apăsarea acelui buton de plată (link de plată), utilizatorul este direcționat către pagina de plată Facturis-Online.ro şi poate alege unul din integratorii de plăți configuraţi în contul dvs.:

După apăsarea pe Revolut Pay veţi fi redirecţionat către pagina de plată securizată Revolut şi de acolo se continuă finalizarea plăţii.

Imediat după finalizarea plăţii de către clientul dvs., Revolut trimite către Facturis-Online.ro o confirmare a plăţii şi astfel vă apare automat încasarea tranformându-se totodată statusul facturii în Plătită (automat)

 

Simplu şi uşor – creează şi tu cont Revolut Business de aici!

 

Cum se configurează în Facturis-Online.ro această integrare?

La fel de simplu urmând paşii:

 • Se intră în contul dvs. de Revolut Business in meniul de Account. Veti apasa pe optiunea de APIs apoi Merchant API si va vor aparea cateva chei. Prima din ele trebuie copiata in Facturis-Online.ro ca in imaginea alaturata:
 • Account -> APIs -> Merchant API -> Production API Secret key

 

 • Pentru aceste configurări trebuie să intrați în meniul din Facturis-Online.ro în Integrari – Procesatori de Plăți şi să selectați procesatorul Revolut.
0
Articole similare :

Totul despre NIR - Nota Intrare Receptie

Nota de intrare receptie si constatare de diferente, mai cunoscuta drept NIR, este documentul pentru receptia bunurilor aprovizionate si, in acelasi timp, este si un document justificativ pentru incarcarea in gestiunea stocurilor. Documentul se intocmeste de catre comisia de receptie…
0

Pașii necesari pentru a transmite facturile emise în sistemul RO e-Factura

Sistemul RO e-Factura reprezintă o platformă electronică pusă la dispoziție de Ministerul Finanțelor împreună cu Agenția Națională de Administrare Fiscală, ce permite primirea și prelucrarea facturilor în format electronic structurat de tip XML.   Începand cu 1 ianuarie 2024, operatorii…
0
Ultimele articole RO-eFactura:

Anexa la factura în sistemul RO e-Factura (BG-24)

Cum puteți atașa documente suplimentare unei facturi, pentru a le transmite în sistemul e-Factura? Adăugarea anexelor și trimiterea lor în sistemul RO e-Factura al ANAF, împreună cu factura în format XML este necesară pentru a completa sau pentru a justifica…