Integrare Plati.Online: plata online direct cu cardul din factura

Pentru a oferi clientilor Facturis Online o gama cat mai larga de procesatori de plati (cu cardul) am adaugat in aplicatia de facturare pe langa MobilPay si procesatorii autohtoni Plati.Online si EuPlatesc.

Cum functioneaza plata cu cardul in factura?

Pe facturile proforme sau pe facturile fiscale salvate in PDF, apare un link de plata cu cardul ca in exemplul de mai jos:

 

 

Daca respectivul client decide sa plateasca acea factura si apasa pe butonul de plata cu cardul, i se va deschide o fereastra in care isi va alege procesatorul de plati dorit doar daca in contul Facturis Online sunt configurati mai multi procesatori de plata cu cardul. Daca are doar un procesator de plati configurat, atunci i se va face redirect automat pentru a incepe plata respectivului procesator:

 

 

Daca se selcteaza optiune de a plati prin Plati.Online se va face redirect catre plata prin acest procesator de plati:

Plata online se supune termenilor și conditiilor fiecarui comerciant in parte, așa cum apar descrise pe site sau in contractul comercial. Plata este procesata in siguranta prin PlatiOnline si va aparea pe extrasul de cont cu numele facturis-online.

Configurare Plati.Online in aplicatia de facturare

  1. Aveti cont in interfata Plati.Online
  2. Se acceseaza meniul Integrari – Procestori de plati si se selecteaza optiunea “PlatiOnline
  3. Se completeaza in aceasta fereastra capurile cerute din interfata PlatiOnline ca in imaginea alaturata:

  1. Se copiaza linkul de raspuns din Facturis Online in interfata de setari PlatiOnline pentru a putea confirma plata cu cardul in Facturis Online. (pentru a emite automat factura catre client daca este cazul)

  1. Dupa care se configureaza in partea dreapta optiunile pentru acest procesator de plati.
0
Articole similare :

Link de plată configurabil - poziționarea în factură (+poză buton)

Ȋn această eră digitală, devine tot mai evident faptul că tehnologia ocupă un loc important, datorită beneficiilor semnificative aduse în viața noastră. Astfel de beneficii se pot remarca mai ales în domeniul afacerilor unde gestionarea acestora a devenit din ce…
0

Opțiunea de plată prin cod QR inclus pe factură

Facturis Online creează o nouă funcție pentru utilizatorii săi şi anume opțiunea de plată prin cod QR inclus pe factură.  Un simplu scan sau click şi gata! Ce înseamnă acest lucru şi care sunt avantajele? Cu această nouă opțiune de…
0

Integrare Revolut Business (plata direct din factură)

Ce este Revolut Business? Revolut Business este un serviciu pus la dispoziție de către Revolut şi reprezintă un cont de afaceri all-in-one (cont pe firmă) care oferă peste 25 de conturi valutare pentru efectuarea plaților şi încasărilor internaţionale, carduri şi…
0
aplicatie de facturare integrata 100% cu e-Factura