Manual de Utilizare

Facturi Aplicatie – utilizare aplicatie

In cadrul acestui meniu puteti regasi toate facturile emise de catre programul Facturis Online pentru licentierea sau relicentierea conturilor Dvs. Pentru a vizualiza facturile emise pe numele societatii Dvs de catre noi puteti selecta unul din criteriile de cautare: Emis intre – puteti selecta o zi sau o perioada de timp pentru a vizualiza facturile dorite. Scadenta intre – scadenta facturii- puteti selecta o zi sau o perioada de timp pentru a vizualiza facturile dorite. Valoarea Totala intre – completati valoarea totala sau intervalul intre care sa fie cuprinsa valoarea totata a facturii emise. Status Factura – o factura poate fi: Emisa - factura a fost doar emisa, ea nefiind inca platita de catre cumparator (este marcata cu rosu) Partial Platita - factura a fost emisa si platita partial de catre cumparator (este marcata cu gri) Platita - factura a fost emisa si platita de catre cumparator (este marcata cu negru) Anulata - factura a fost emisa si anulata din anumite motive (este marcata cu verde) Puteti printa o factura selectata prin simpla apasare a unui dublu-click pe factura selectata. PDF – permite exportul inregistrarilor in format PDF. XLS – permite exportul inregistrarilor in format XLS.
0

Situatie Proforme – utilizare aplicatie

In cadrul acestui meniu puteti regasi toate facturile proforme emise de catre programul Facturis Online pentru licentierea sau relicentierea conturilor Dvs. Pentru a vizualiza facturile proforme emise pe numele societatii Dvs de catre noi puteti selecta unul din criteriile de cautare: Emis intre – puteti selecta o zi sau o perioada de timp pentru a vizualiza proformele dorite. Scadenta intre – scadenta proformei - puteti selecta o zi sau o perioada de timp pentru a vizualiza proformele dorite. Valoarea Totala intre – completati valoarea totala sau intervalul intre care sa fie cuprinsa valoarea totata a proformei emise. (mai mult…)
0

Vizualizare Inventar

In cadrul meniului Inventar puteti aduce modificari asupra marfurilor aflate in stoc. Pentru realizarea inventarului este necesar: sa selectati data pentru care doriti realizarea inventarului (implicit apare data curenta). Situatia va fi raportata la sfarsitul zilei selectate sa selectati gestiunea ce urmeaza a fi inventariata sa selectati produsul pentru care doriti afisarea stocului. (mai mult…)
0

Vizualizare Registrul de Gestiune Zilnic

Raportul de gestiune zilnic se întocmeşte de către gestionar pentru fiecare gestiune în parte. In raportul de gestiune se inscriu atat cumpararile si vanzarile de marfuri la pretul de vanzare cu amanuntul, cat si alte intrari sau iesiri de marfuri si ambalaje, care au ca efect modificarea in plus sau in minus a soldului de marfuri sau ambalaje, cum ar fi: modificarile de pret, transferul intre gestiuni, distrugerea marfurilor degradate. Documentele pe baza carora se intocmeste raportul de gestiune sunt: NIR, monetar, inventar de schimbare de pret, proces verbal de scadere din gestiune, etc.  (mai mult…)
0

Vizualizare Balanta Stocuri

Balanta stocurilor verifica exactitatea inregistrarilor privind stocurile, ajutand la controlul concordantei dintre contabilitatea sintetica si analitica a stocurilor. Pentru a vizualiza balanta stocurilor doar pe un produs sau pe o gestiune anume, se selecteaza produsul dorit sau gestiunea. Produs – reprezinta numele produsului a carui balanta doriti sa o vizualizati. Puteti tasta numele produsului si programul va va afisa automat la introducerea a mai mult de doua caractere produsele gasite in baza de date care sa contina caracterele introduse. Apasand butonul Produs se deschide o noua fereastra in care sunt afisate toate produsele (Nomenclator Produse). Daca se apasa dublu-click pe produsul respectiv sau se actioneaza butonul Trimite, se inchide fereastra deschisa si apare numele produsului (astfel se poate selecta foarte usor un produs - se pot folosi si criteriile de cautare pentru a restrange lista). (mai mult…)
0

Vizualizare Stoc

Acest meniu permite vizualizarea stocurilor de produse marfuri si servicii dupa cod, cantitate, pret achizitie, pret vanzare, gestiune. Pentru a vizualiza stocul, se selecteaza criteriile dorite, dupa care se apasa butonul Afiseaza. Criteriile de cautare sunt multiple si cu cat veti completa mai multe criterii cu atat cautarea va fi mai restransa. (mai mult…)
0

Vizualizare Fisa Furnizor

In cadrul acestui meniu puteti vizualiza fisa furnizorilor: intrari marfa - plati - vanzari pe o anumita perioada. Pentru aceasta se selecteaza criteriile dorite, furnizorul,intervalul de timp pentru care se doreste afisarea situatiei furnizorului, moneda, ce vor aparea in situatie dupa care se apasa butonul Afiseaza. (mai mult…)
0

Vizualizare Fisa client

Fisa client este un raport care afiseaza in ordine cronologica toate operatiile economice, dupa documentele de evidenta: facturi, chitante si alte operatiuni, introduse de catre utilizator. In acest fel se poate afisa in orice moment soldul unui client. (mai mult…)
0
1
2
3
8