Gestiunea stocurilor online

Ce reprezinta gestiunea stocurilor intr-o societate comerciala ?

Gestiunea stocurilor reprezinta totalitatea actiunilor de stabilire, control si evaluare a intrarilor si a produselor finite existente dintr-o activitate comerciala. Mai exact, a bunurilor/serviciilor cu care se aprovizioneaza o societate si a bunurilor/serviciilor pe care le are deja.

Pentru a avea continuitate si a indeplini obiectivele de business, este necesara alimentarea continua a subunitatilor unei societati, ceea ce explica necesitatea de a constitui stocuri. Acestea pot fi exprimate in unitati naturale (tone, kg, m3 etc), unitati valorice (lei, mii de lei) sau zile.

De asemenea, gestiunea stocurilor ajuta la protejarea activelor unitatii economice, prin controlul risipei si a deteriorarilor.

Un alt motiv pentru care se face gestiunea stocurilor este maximizarea vanzarilor, pentru ca astfel bunurile vor fi furnizate la timp si in cantitatea solicitata de catre consumatori.

 

gestiune stocuri

Asadar, gestiunea deficitara a stocurilor genereaza nenumarate probleme. Cu toate acestea, din cauza numarului de proceduri si a persoanelor implicate in proces, se intampla de multe ori sa apara erori.

Cum te ajuta o aplicatie de gestiune stocuri ?

Cea mai simpla solutie este utilizarea Facturis Online, un program specializat, cu ajutorul caruia se pot gestiona si urmari stocurile de marfa, si optimiza comenzile catre furnizori. Mai mult decat atat, se pot face rapoarte cu miscarile de stocuri ale unui anumit produs, intr-un anumit interval de timp, top vanzari produse, evolutie marfuri si multe altele.

Cu ajutorul acestui program de gestiune stocuri online, gestiunea poate fi tinuta dupa metoda:

 • FIFO (first in, first out, care face ca primul lot de marfa intrat in depozit sa fie primul care iese la vanzare)

Avantajele utilizarii aplicatiei Facturis Online pentru a gestiona stocurile de marfa !

 • Softul de gestiune stocuri va permite utilizarea aceluiasi program pentru mai multe puncte de lucru, iar datele sunt extrem de bine securizate.
 • Aveti oricand acces la raportele specifice despre stocuri :
  • Balanta Stocuri
  • Fisa de magazie pentru un produs
  • Stocul la o anumita data
 • In plus, Facturis Online este, de fapt, o aplicatie in cloud, care nici macar nu trebuie instalata si permite accesul de oriunde v-ati afla.
 • Scapati de tipizate si de griji!
 • Si investiti timpul castigat cu ajutorul Facturis Online in afacerea dumneavoastra!
0
Articole similare :

Totul despre NIR - Nota Intrare Receptie

Nota de intrare receptie si constatare de diferente, mai cunoscuta drept NIR, este documentul pentru receptia bunurilor aprovizionate si, in acelasi timp, este si un document justificativ pentru incarcarea in gestiunea stocurilor. Documentul se intocmeste de catre comisia de receptie…
0

Proiect de lege: RO e-Factura

Operatorii economici – persoane impozabile stabilite în România conform art. 266 alin. (2) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificările și completările ulterioare, indiferent dacă sunt sau nu înregistrați în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea…
0

Configurare integrare eMAG Marketplace

În ultimii ani, comerțul electronic a cunoscut o creștere semnificativă, iar piața online devine tot mai competitivă. Pentru a avea succes în acest mediu, trebuie să fiți capabili să gestionați eficient stocurile și să facturați clienții în mod corespunzător. În…
0
aplicatie de facturare integrata 100% cu e-Factura