Modalitati de plata

Cu ajutorul acestei ferestre puteti defini modalitatile de plata. Introduceti denumirea modalitatii dorita dupa care apasati butonul Salveaza. Noua modalitate va fi introdusa in lista. Pentru a sterge o modalitate din lista, selectati modalitatea si apasati butonul Sterge sau apasati click dreapta pe selectia facuta. (mai mult…)
0

Facturi Externe

Pentru facturile externe puteti configura traducerea facturii in limba dorita. Noi am tradus pentru dumneavoastra datele unei facturi in cinci limbi, ele putand fi oricand editate sau adaugate noi limbi de catre utilizatori. (mai mult…)
0

Imagini Factura

Puteti configura sigla firmei, imaginile de fond,  imaginea stampilei si a semnaturii scanate, ce pot aparea pe factura. Pentru a adauga sigla firmei in campul Importa Sigla Firmei se apasa butonul Browse, se selecteaza sigla dorita dupa care se Incarca poza. (mai mult…)
0

Modele Facturi

Programul  Facturis Online permite alegerea mai multor moduri de printare a facturii: o factura si o chitanta pe o foaie tip A4 o factura pe o foaie tip A4 doua facturi si doua chitante pe o foaie tip A4 doua facturi pe o foaie tip A4. (mai mult…)
0