Emitere Facturi – Furnizori

Puteti avea o evidenta a facturilor primite de la furnizori.

Pentru aceasta este necesar sa introduceti facturile primite de la un furnizor, altele decat intrarile de marfa pe baza de factura fiscala, care se vor introduce sub forma de NIR.

Furnizor – puteti tasta numele furnizorului si programul va va afisa automat la introducerea a mai mult de doua caractere furnizorii gasiti in baza de date care sa contina caracterele introduse.
Cu ajutorul butonului Furnizor se deschide o noua fereastra in care sunt afisati toti furnizorii (Nomenclator Furnizor). Daca se da dublu-click pe furnizorul respectiv sau se actioneaza butonul Trimite, se inchide fereastra si apare numele furnizorului completat (astfel se poate selecta foarte usor un furnizor – se pot folosi si criteriile de cautare pentru a restrange lista).

Serie/Nr – reprezinta seria si numarul facturii ce urmeaza a fi introdusa in program.
Data Fact – este setata ziua curenta dar ea poate fi schimbata.
Data Scadenta –se  poate introduce data scadenta a facturii.
Factura – selectati statusul facturii (aceasta poate fi emisa – rosu, platita – negru sau anulata – verde)
Val. fara TVA, Val. TVA, Val. Totala – se completeaza valorile din factura.
Moneda – se selecteaza moneda in care este emisa factura.

Se apasa butonul Salveaza pentru a salva introducerea facuta.

Daca doriti cautarea facturilor introduse, se selecteaza data sau perioada dorita dupa care se actioneaza butonul Cauta.

In cazul in care doriti stergerea unei inregistrari din lista, selectati factura respectiva dupa care apasati butonul Sterge.

Apasand click dreapta pe lista puteti sterge inregistrarea selectata.

PDF – permite exportul inregistrarilor in format PDF.
XLS – permite exportul inregistrarilor in format XLS.

0
Articole similare :

Totul despre NIR - Nota Intrare Receptie

Nota de intrare receptie si constatare de diferente, mai cunoscuta drept NIR, este documentul pentru receptia bunurilor aprovizionate si, in acelasi timp, este si un document justificativ pentru incarcarea in gestiunea stocurilor. Documentul se intocmeste de catre comisia de receptie…
0

Integrare mobilPay : Plata online cu cardul

Vrei sa economisesti timp atat tu cat si clientii tai? Vrei sa incasezi online o factura? Lasa-ne sa te ajutam! Echipa Facturis Online vine atat in sprijinul tau cat si al clientilor tai, oferindu-ti posibilitatea achitarii facturilor emise prin plata…
0

Ce reprezinta oferta de produse si servicii

Cererea si oferta reprezinta un model economic din teoria economica dezvoltat de catre economistul si matematicianul francez Antoine Augustin Cournot, publicat în anul 1838. Alfred Marshall, un economist englez, a reusit, 30 de ani mai tarziu, sa utilizeze acest model…
0