Manual de Utilizare > Documente >

Registrul de Casa

Solduri Puncte de Lucru

In cadrul acestui meniu se pot vizualiza soldurile de casa ale diferitelor puncte de lucru din cadrul aceleeasi societati. Acest meniu este accesibil doar utilizatorilor de tip admin. Utilizatorii de tip user pot avea acces la acest meniu doar daca acest lucru le este permis de catre admin. Pentru afisarea soldului de casa: se selecteaza data sau perioada dorita puteti selecta punctul de lucru pentru care doriti afisarea soldului sau nu selectati nimic si se vor afisa concomitent soldurile pentru toate punctele de lucru definite de catre Dvs selectati valuta care va intereseaza. Atentie! In programul Facturis Online se poate vizualiza soldul de casa atat pentru RON cat si pentru toate valutele pe care le aveti definite in cadrul meniului Nomenclator – Curs. PDF – permite exportul inregistrarilor in format PDF. XLS – permite exportul inregistrarilor in format XLS.
0

Alte Operatiuni Casa

Acest meniu permite introducerea operatiunilor din registrul de casa (exceptie facand chitantele emise de firma - acestea fiind preluate automat in registrul de casa). Pentru a introduce o operatiune de casa noua, este necesar sa introduceti: Data – implicit apare data curenta, ea putand fi modificata daca se doreste, acest lucru neafectand afisarea corecta a registrului de casa; Suma – totalul documentului de casa; Moneda - selectati moneda in care se va introduce documentul de casa; Doc./ Serie/ Nr. – reprezinta numarul documentului de casa ce urmeaza a fi introdus; Tip Operatiune - se selecteaza tipul operatiunii - incasare/plata; Tip Document – selectati tipul documentului din lista derulanta; In functie de selectia facuta in cadrul campului Tip Operatiune, se va popula si lista derulanta din cadrul campului Tip Document; Observatii – date suplimentare referitoare la documentul care urmeaza a fi introdus. (mai mult…)
0

Registru de Casa

In cadrul acestui meniu se vizualizeaza si se printeaza registrul de casa. Registrul de casa reprezinta un document de inregistrare operativa a incasarilor si platilor in numerar efectuate prin casieria unitatii, pe baza documentelor justificative. Ajuta la stabilirea soldului de casa de la sfarsitul fiecarei zile. Este un document de inregistrare zilnica in contabilitate a operatiilor de casa. Pentru afisarea registrului de casa - se selecteaza data sau perioada dorita si valuta in care doriti afisarea registrului. (mai mult…)
0