Activare/dezactivare notificări aplicație

Ne face plăcere să vă anunțăm de adăugarea unei noi opțiuni în aplicația Facturis Online, aceea de notificari, prin care clienții vor fi mereu la curent cu noile caracteristici și funcții din aplicație.

Noua opțiune de notificari permite utilizatorilor să primească mesaje sau notificări în timp real despre orice schimbare sau noutate importantă în aplicație. Aceste mesaje pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale utilizatorului. De exemplu, un utilizator poate seta primirea notificărilor despre noile caracteristici adăugate sau poate dezactiva aceste notificări pentru un utilizator sau pentru toți utilizatorii aplicației.

Cu această nouă opțiune de notificări, utilizatorii Facturis Online pot fi siguri că vor fi atenționați la fiecare actualizare importantă a aplicației.

În concluzie, dacă sunteți utilizator Facturis Online, asigurați-vă că ați setat primirea acestor notificări pentru a fi la curent cu ultimele opțiuni dezvoltate de către echipa noastră (implicit ele sunt configurate pentru toți ulilizatorii).

 

Cum apar aceste notificări in aplicația de facturare?

Aceste notificări apar în partea de sus lângă numele utilizatorului.

La apăsarea unui click pe acel clopoțel se desfășoară lista cu notificări (cele bolduite sunt necitite încă):

Apăsând pe Toate notificările apare fereastra în care sunt afişate toate notificările primite (citite/necitite). De asemenea aici avem opţiunea de marcare toate notificările ca citite.

Din această fereastră se pot vizualiza oricând aceste notificări.

 

Cum dezactivez notificările pentru un anumit utilizator?

Pentru a activa/dezactiva aceste notificări doar pentru unul sau mai multi utilizatori, se scoate dreptul de vizualizare al ferestrei de Notificări (care se află in Configurare – Utilizatori – Notificări):

  • Se intră in meniul Configurare – Utilizatori – Drepturi asupra meniurilor
  • Se selectează utilizatorul dorit
  • Se deschide meniul de Configurări şi se bifează/debifează opţiunea de Notificări


 

Cum îmi dezactivez aceste notificări doar pe calculatorul meu?

Am implementat şi opţiunea de activare/dezactivare a acestor notificări doar pentru un anumit calculator:

  • Se intră in meniul de Configurări din partea dreapta
  • Se intră in tab-ul de Configurări Aspect Aplicaţie (acel monitor) de lângă Utilizator
  • Se bifează/debifează opţiunea de Afişare Notificări

0
Articole similare :

Totul despre NIR - Nota Intrare Receptie

Nota de intrare receptie si constatare de diferente, mai cunoscuta drept NIR, este documentul pentru receptia bunurilor aprovizionate si, in acelasi timp, este si un document justificativ pentru incarcarea in gestiunea stocurilor. Documentul se intocmeste de catre comisia de receptie…
0

Întrebări despre e-Factura în Facturis Online

Cum transmitem factura beneficiarului? Beneficiarul facturii își va putea descărca factura primită de la furnizor din cadrul meniului Raspunsuri al SPV - ANAF. După validarea facturii de către sistem, aceasta este disponibilă beneficiarului pentru descărcare. Menționăm faptul că folosind programul…
0
Ultimele articole RO-eFactura:

Funcționalități e-Factura în varianta gratuită RO-eFactura

Varianta complet gratuită pentru RO e-Factura oferită de programul de facturare Facturis Online, reprezintă o variantă extrem de simplă a procesului de transmitere și primire a facturilor în ceea ce privește sistemul național RO e-Factura. Printr-o simplă apasare a unui…