Activare/dezactivare notificări aplicație

Ne face plăcere să vă anunțăm de adăugarea unei noi opțiuni în aplicația Facturis Online, aceea de notificari, prin care clienții vor fi mereu la curent cu noile caracteristici și funcții din aplicație.

Noua opțiune de notificari permite utilizatorilor să primească mesaje sau notificări în timp real despre orice schimbare sau noutate importantă în aplicație. Aceste mesaje pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale utilizatorului. De exemplu, un utilizator poate seta primirea notificărilor despre noile caracteristici adăugate sau poate dezactiva aceste notificări pentru un utilizator sau pentru toți utilizatorii aplicației.

Cu această nouă opțiune de notificări, utilizatorii Facturis Online pot fi siguri că vor fi atenționați la fiecare actualizare importantă a aplicației.

În concluzie, dacă sunteți utilizator Facturis Online, asigurați-vă că ați setat primirea acestor notificări pentru a fi la curent cu ultimele opțiuni dezvoltate de către echipa noastră (implicit ele sunt configurate pentru toți ulilizatorii).

 

Cum apar aceste notificări in aplicația de facturare?

Aceste notificări apar în partea de sus lângă numele utilizatorului.

La apăsarea unui click pe acel clopoțel se desfășoară lista cu notificări (cele bolduite sunt necitite încă):

Apăsând pe Toate notificările apare fereastra în care sunt afişate toate notificările primite (citite/necitite). De asemenea aici avem opţiunea de marcare toate notificările ca citite.

Din această fereastră se pot vizualiza oricând aceste notificări.

 

Cum dezactivez notificările pentru un anumit utilizator?

Pentru a activa/dezactiva aceste notificări doar pentru unul sau mai multi utilizatori, se scoate dreptul de vizualizare al ferestrei de Notificări (care se află in Configurare – Utilizatori – Notificări):

  • Se intră in meniul Configurare – Utilizatori – Drepturi asupra meniurilor
  • Se selectează utilizatorul dorit
  • Se deschide meniul de Configurări şi se bifează/debifează opţiunea de Notificări


 

Cum îmi dezactivez aceste notificări doar pe calculatorul meu?

Am implementat şi opţiunea de activare/dezactivare a acestor notificări doar pentru un anumit calculator:

  • Se intră in meniul de Configurări din partea dreapta
  • Se intră in tab-ul de Configurări Aspect Aplicaţie (acel monitor) de lângă Utilizator
  • Se bifează/debifează opţiunea de Afişare Notificări

0
Articole similare :

Totul despre NIR - Nota Intrare Receptie

Nota de intrare receptie si constatare de diferente, mai cunoscuta drept NIR, este documentul pentru receptia bunurilor aprovizionate si, in acelasi timp, este si un document justificativ pentru incarcarea in gestiunea stocurilor. Documentul se intocmeste de catre comisia de receptie…
0

Cel mai bun program de facturare gratuit

Cel mai bun program de facturare gratuit? Il cauți acum online? Ei bine, este dificil să numești sau să indici cel mai bun program de facturare, mai ales gratuit! Insă, vă putem povesti despre Facturis-Online.ro, un program de facturare ce oferă…
0
Ultimele articole RO-eFactura:

Anexa la factura în sistemul RO e-Factura (BG-24)

Cum puteți atașa documente suplimentare unei facturi, pentru a le transmite în sistemul e-Factura? Adăugarea anexelor și trimiterea lor în sistemul RO e-Factura al ANAF, împreună cu factura în format XML este necesară pentru a completa sau pentru a justifica…