Design nou, responsive si util pentru aplicatia Facturis Online

In ianuarie anul acesta (2019), Facturis Online a lansat o noua versiune a programului de facturare si stocuri, versiune disponibila pana la inceputul lunii iunie doar pentru clientii noi. Clientii vechi vor beneficia asadar si ei de noua interfata si nu trebuie sa-si faca griji pentru trecerea/ regasirea datelor in noul format.

Ce optiuni grafice de design se gasesc in noua interfata?

Varianta noua imbunatatita, pastreaza optiunile celei vechi, dar aduce si alte alte optiuni, ce vor fi up-datate in permanenta. Practic, de la luna la luna s-ar putea sa sesizati mici schimbari de design si mai ales de functionalitate care nu va afecteaza in niciun fel operatiunile, ci dimpotriva vor ajuta in mod semnificativ la imbunatatirea activitatii.

Ce optiuni s-au implementat deja?

* design profesional, usor de inteles, prietenos, responsive (adaptat pentru toate dispozitivele)
* dashbord cu informatiile esentiale despre afacere (vanzari vs cheltuieli, incasari vs plati, solduri de casa etc.)
Panoul de control din programul de facturare si gestiune stocuri online Facturis Online
* facturis-online.ro/cont_nou.html">aplicatie de vanzare (desktop) care functioneaza si offline (se conecteaza si transmite datele cand exista legatura la internet: cand internetul functioneaza se comporta ca cea din browser; cand nu exista conexiune internet retine vanzarile local si transmite vanzarile catre server cand are conexiune)
* interfata de vanzare noua
* stergere documente/produse/client, cu posibilitatea de reverse/undo (destergere)
* optiuni avansate drepturi utilizatori
* poate adauga nota de comanda ca document nou
* are multiplii si submultiplii pentru unitatile de masura (functionalitate stoc)
* raport profit/TVA

* realizeaza grafice de vanzari/cheltuieli si multe alte rapoarte pe baza informatiilor din sistem

Cateva exemple de optiuni design ale aplicatiei:

1. In partea stanga avem meniul pricipal care ramane tot timpul vizibil sau se poate restrange, iar in partea dreapta avem meniul de configurare aplicatie si functionalitate care se poate afisa la un click.
Vizualizare facturi in aplicatia de gestiune stocuri

2. Puteti sa va alegeti paleta de culori in aplicatie:
– culoare principala: albastru, bleu, negru, violet, verde, rosu sau galben
– culoare meniu: gri si negru
Modificare culoare rosie in aplicatie

3. De asemenea, se poate mari fontul din aplicatie si avem optiunile de: +1, +2 si +3 fata de fontul normal din aplicatie. Putem si micsora -1, -2 si -3.

Culoare portocaliu in aplicatia Facturis Online

Modificările de design si/sau functionalitate vor fi aduse in permenanta la cunostinta clientilor nostri. Ne bucura insa feedbackul dumneavoastra real, dupa folosirea optiunilor noi din aplicatie. Suntem receptivi la sugestiile clientilor iar parte din aceste noi implementari au venit ca urmare a cererilor lor. Vor urma si alte implementari, printre care cele de integrare plati online; facturare recurenta; integrari magazine online (toate platformele + emag etc.).

Va puteti creea un cont gratuit pentru 30 de zile chiar in acest moment fara nici o obligatie la finalul celor 30 de zile de aici: Testeaza Gratuit

0
Articole similare :

Cel mai bun program de facturare gratuit

Cel mai bun program de facturare gratuit? Il cauți acum online? Ei bine, este dificil să numești sau să indici cel mai bun program de facturare, mai ales gratuit! Insă, vă putem povesti despre Facturis-Online.ro, un program de facturare ce oferă…
0

Totul despre NIR - Nota Intrare Receptie

Nota de intrare receptie si constatare de diferente, mai cunoscuta drept NIR, este documentul pentru receptia bunurilor aprovizionate si, in acelasi timp, este si un document justificativ pentru incarcarea in gestiunea stocurilor. Documentul se intocmeste de catre comisia de receptie…
0
Ultimele articole RO-eFactura:

Anexa la factura în sistemul RO e-Factura (BG-24)

Cum puteți atașa documente suplimentare unei facturi, pentru a le transmite în sistemul e-Factura? Adăugarea anexelor și trimiterea lor în sistemul RO e-Factura al ANAF, împreună cu factura în format XML este necesară pentru a completa sau pentru a justifica…