Registru Incasari

In cadrul acestui meniu se introduc alte incasari cum ar fi incasarile prin banca de la clienti.

Completati datele clientului pentru care faceti incasarea.

Client – puteti tasta numele clientului si programul va va afisa automat la introducerea a mai mult de doua caractere clientii gasiti in baza de date care sa contina caracterele introduse.

Cu ajutorul butonului Client se deschide o noua fereastra in care sunt afisati toti clientii (Nomenclator Clienti). Daca se da dublu-click pe clientul respectiv sau se actioneaza butonul Trimite, se inchide fereastra si apare numele clientului completat (astfel se poate selecta foarte usor un client – se pot folosi si criteriile de cautare pentru a restrange lista).

Data – este setata ziua curenta dar ea poate fi schimbata.
Suma – reprezinta suma ce urmeaza a fi incasata.
Doc./Serie/Nr. – reprezinta nr documentului in baza caruia se efectueaza incasarea.
Moneda – se selecteaza moneda in care se va incasa.
Tip Operatiune – selectati modalitatea de incasare a banilor.
Observatii – introduceti detaliile dorite.

Se apasa butonul Salveaza pentru a salva introducerea facuta. 

Daca doriti cautarea incasarilor introduse, se selecteaza data sau perioada dorita dupa care se actioneaza butonul Cauta. 

In cazul in care doriti stergerea unei operatiuni din lista, selectati incasarea respectiva dupa care apasati butonul Sterge.

Apasand click dreapta pe lista puteti sterge operatiunea selectata.

PDF – permite exportul inregistrarilor in format PDF.
XLS – permite exportul inregistrarilor in format XLS.

0
Articole similare :

Totul despre NIR - Nota Intrare Receptie

Nota de intrare receptie si constatare de diferente, mai cunoscuta drept NIR, este documentul pentru receptia bunurilor aprovizionate si, in acelasi timp, este si un document justificativ pentru incarcarea in gestiunea stocurilor. Documentul se intocmeste de catre comisia de receptie…
0

SAF-T: Declarația Informativă D406, pentru contribuabilii mici

Fișierul Standard de Control Fiscal (SAF-T), este un fișier în format electronic, de tip XML, care conține rapoarte fiscale standardizate, ce permit o verificare mult mai atentă și mai transparentă din partea corpurilor fiscale de control. Fișierul SAF-T este reglementat…
0

Spețe rezolvate din sfera RO e-SAF-T privind Declarația de Stocuri

Lumina de la capătul tunelului Răspunsuri la întrebările contribuabililor. Spețe rezolvate din sfera RO e-SAF-T privind Declarația de Stocuri La limita dintre real și imaginar... Între mit...Digitalizarea fiscală la care afacerea ta a fost expusă în acest an a fost…
0
Ultimele articole RO-eFactura:

E-factura des (cifrată). Data exigibilitate (BT-7, BT-8) Episodul II

Din episodul anterior….https://ro-efactura.ro/e-factura-des-cifrata-data-exigibilitate-bt-7-bt-8-episodul-i/ Odată cu apariția RO efacturii, problematica descifrării tainelor sistemului se află permanent în atenția antreprenorilor. Unul dintre aceste aspecte cu incidență asupra altor sisteme de digitalizare fiscală este legat de completarea corectă a câmpurilor specifice sistemului RO…

E-factura des (cifrată). Data exigibilitate (BT-7, BT-8) Episodul I

,,Cifrul” sub apanajul căruia se află sistemul național RO e-Factura se situează sub atenția specialiștilor de la momentul lansării paradigmei. Descifrarea tainelor fenomenului este un aspect vital pentru pătrunderea mecanismelor de funcționare a acestuia și aplicarea corectă a reglementărilor. Misiunea…

Factura simplificată. Reperare pe traseul RO e-Facturii

În contexte inovative dictate de trendul digitalizării fiscale, rolul documentelor de evidență primară se reinventează. Unele sunt amenințate cu dispariția, de vreme ce altele își croiesc o nouă cale în medii acaparate de noutate. Deoarece contribuabilii trebuie să înțeleagă pe…