Configurare integrare eMAG Marketplace

În ultimii ani, comerțul electronic a cunoscut o creștere semnificativă, iar piața online devine tot mai competitivă. Pentru a avea succes în acest mediu, trebuie să fiți capabili să gestionați eficient stocurile și să facturați clienții în mod corespunzător. În acest sens, integrarea unei aplicații de facturare și gestiune a stocurilor cu eMAG Marketplace poate fi o soluție excelentă pentru afacerea dvs.

Iată câteva dintre avantajele integrării unei aplicații de facturare și gestiune a stocurilor cu eMAG Marketplace:

  1. Automatizarea proceselor de facturare și gestionare a stocurilor

Integrarea unei aplicații de facturare și gestiune a stocurilor cu eMAG Marketplace poate ajuta la automatizarea proceselor de facturare și gestionare a stocurilor, ceea ce poate reduce semnificativ timpul și efortul necesar pentru a gestiona aceste activități.

  1. Reducerea erorilor

Prin integrarea aplicației dvs. de facturare și gestiune a stocurilor cu eMAG Marketplace, puteți reduce erorile umane care pot apărea în timpul proceselor de facturare și gestionare a stocurilor. Aceasta poate duce la o mai bună acuratețe a datelor și poate ajuta la evitarea unor probleme potențiale cu clienții.

  1. Actualizarea automată a stocurilor

Integrarea unei aplicații de gestionare a stocurilor cu eMAG Marketplace poate ajuta la actualizarea automată a stocurilor dvs. în timp real, astfel încât să puteți fi siguri că stocul dvs. este întotdeauna la zi și că puteți face față cererilor clienților.

  1. Monitorizarea performanței

Prin integrarea aplicației dvs. de facturare și gestiune a stocurilor cu eMAG Marketplace, puteți monitoriza performanța afacerii dvs. în timp real, astfel încât să puteți lua decizii mai informate și să puteți îmbunătăți eficiența și performanța afacerii dvs.

  1. Economisirea timpului și a resurselor

Integrarea unei aplicații de facturare și gestiune a stocurilor cu eMAG Marketplace poate ajuta la economisirea timpului și a resurselor prin automatizarea unor procese, precum actualizarea stocurilor și generarea facturilor. Aceasta poate elibera timpul și resursele pentru a vă concentra asupra altor aspecte importante ale afacerii dvs.

 

Configurarea integrării cu eMAG in aplicaţia Facturis Online

Pentru configurarea acestei integrări trebuie urmaţi paşii:

– Se intră în meniul de Configurare – Integrari – Magazine Online şi se alege opţiunea de eMAG Marketplace

– Se introduce în interfaţa Facturis Online în câmpul de Cod acel Api Code din interfaţa eMAG. Iar în câmpul de email şi parolă se introduc datele de logare din interfața eMAG.

– Se bifează mai jos în fereastră activare cron şi se adaugă la câte minute se doreşte sincronizarea comenzilor automat (15-30 min.).

– Se intră apoi în interfața eMag în secțiunea de Detalii tehnice şi se adaugă ip-ul aplicației Facturis Online şi anume:

35.157.120.116

– Se intră în meniul de Configurare – Integrari – Magazine Online şi se alege opțiunea de eMAG Marketplace şi se selectează opțiunile dorite în câmpurile următoare:

Integrarea funcționează şi pt. eMAG Ungaria şi eMAG Bulgaria

Configurările se fac exact la fel doar că se slectează la Tip Magazin Online în loc de eMAG Marketplace una din opțiunile:

  • eMAG Ungaria
  • eMAG Bulgaria

 

0
Articole similare :

Totul despre NIR - Nota Intrare Receptie

Nota de intrare receptie si constatare de diferente, mai cunoscuta drept NIR, este documentul pentru receptia bunurilor aprovizionate si, in acelasi timp, este si un document justificativ pentru incarcarea in gestiunea stocurilor. Documentul se intocmeste de catre comisia de receptie…
0

Cel mai bun program de facturare gratuit

Cel mai bun program de facturare gratuit? Il cauți acum online? Ei bine, este dificil să numești sau să indici cel mai bun program de facturare, mai ales gratuit! Insă, vă putem povesti despre Facturis-Online.ro, un program de facturare ce oferă…
0
Ultimele articole RO-eFactura:

Anexa la factura în sistemul RO e-Factura (BG-24)

Cum puteți atașa documente suplimentare unei facturi, pentru a le transmite în sistemul e-Factura? Adăugarea anexelor și trimiterea lor în sistemul RO e-Factura al ANAF, împreună cu factura în format XML este necesară pentru a completa sau pentru a justifica…