Email

In cadrul acestui meniu puteti configura un mesaj predefinit pe care il puteti trimite clientilor dvs. pentru a solicita de exemplu plata facturilor a caror data scadenta se apropie ori este depasita. Puteti opta intre a folosi propiul cont de email, in cazul in care cunoasteti detaliile de conectare la acesta (serverul SMTP, portul SMTP, Utilizator Email, Parola Email) ori mai simplu sa utilizati serverele Facturis Online pentru a trimite mesaje din sistem. (mai mult…)
0

Efecte Vizuale

In cadrul acestui meniu se pot face anumite setari pentru intelegere si o utilizare mai rapida a programului. In vederea realizarii acestui lucru aveti posibilitatea setarii: meniului fix sau mobil (meniul principal se retrage in partea dreapta, lasand toata suprafata utila pentru fereastra curenta) afisarea meniurilor dintr-o categorie (meniul poate fi inchis sau deschis la intrarea in program; el putand fi inchis sau deschis si ulterior, prin actionarea sagetii din dreptul categoriei respective) afisare mesaje explicative ( puteti alege daca doriti sau nu afisarea mesajelor explicative ce apar in momentul in care se stationeaza cu mouse-ul pe un anumit element). Se apasa butonul Salveaza pentru memorarea setarilor.
0

Mod Functionare

Programul Facturis Online va ofera mai multe pachete de servicii si reduceri, in functie de perioada de facturare pe care doriti sa o achizitionati. Pachete oferite: Facturare (Evidenta Firma) - perioada facturare achizitionata: 12 luni (reducere 2luni) 6 luni (reducere ½ luni) 3 luni Facturare (Evidenta Firma) + Gestiune - perioada facturare achizitionata: 12 luni (reducere 2 luni) 6 luni (reducere ½ luni) 3 luni (mai mult…)
0