Vizualizare Balanta Stocuri

Balanta stocurilor verifica exactitatea inregistrarilor privind stocurile, ajutand la controlul concordantei dintre contabilitatea sintetica si analitica a stocurilor.

Pentru a vizualiza balanta stocurilor doar pe un produs sau pe o gestiune anume, se selecteaza produsul dorit sau gestiunea.

Produs – reprezinta numele produsului a carui balanta doriti sa o vizualizati.
Puteti tasta numele produsului si programul va va afisa automat la introducerea a mai mult de doua caractere produsele gasite in baza de date care sa contina caracterele introduse.
Apasand butonul Produs se deschide o noua fereastra in care sunt afisate toate produsele (Nomenclator Produse). Daca se apasa dublu-click pe produsul respectiv sau se actioneaza butonul Trimite, se inchide fereastra deschisa si apare numele produsului (astfel se poate selecta foarte usor un produs – se pot folosi si criteriile de cautare pentru a restrange lista).

Gestiune – puteti vizualiza balanta stocurilor pentru un anumit produs dintr-o anumita gestiune sau a tuturor produselor dintr-o gestiune.

Cu TVA, Fara TVA – la afisarea produselor in lista va va aparea pretul cu TVA sau fara TVA in functie de optiunea bifata.

Pret Intrare, Pret Iesire – la afisarea produselor in lista va va aparea pretul de intrare sau pretul de iesire, in functie de optiunea bifata.

Daca se doreste balanta stocurilor pe o anumita perioada, selectati intervalul pentru care se doreste calcularea balantei dupa care apasati butonul Afiseaza.

PDF – permite exportul inregistrarilor in format PDF.
XLS – permite exportul inregistrarilor in format XLS.

0
Articole similare :

Totul despre NIR - Nota Intrare Receptie

Nota de intrare receptie si constatare de diferente, mai cunoscuta drept NIR, este documentul pentru receptia bunurilor aprovizionate si, in acelasi timp, este si un document justificativ pentru incarcarea in gestiunea stocurilor. Documentul se intocmeste de catre comisia de receptie…
0

F4109. Pașii necesari de parcurs pentru completarea și transmiterea formularului

Acutizarea procesului de digitalizare fiscală a companiilor modifică fundalul obligațiilor declarative arondate acestora funcție de vectorul fiscal ori alte caracteristici specifice. Depunerea unor declarații, precum este cea legată de transmiterea datelor privind utilizarea aparatelor de marcat electronice fiscale (A4200) ies…
0
Ultimele articole RO-eFactura:

Reperarea autofacturii pe traseul sistemului național RO e-Factura

Unul dintre documentele a cărui rol se menține pe traseul facturării electronice redefinit semnificativ sub egida sistemului național RO e-Factura este reprezentat de autofactura. Pe traseul remodelării procesului de facturare sub apanajul paradigmei informaționale RO efactura un alt reper de…

E-factura des (cifrată). Data exigibilitate (BT-7, BT-8) Episodul II

Din episodul anterior….https://ro-efactura.ro/e-factura-des-cifrata-data-exigibilitate-bt-7-bt-8-episodul-i/ Odată cu apariția RO efacturii, problematica descifrării tainelor sistemului se află permanent în atenția antreprenorilor. Unul dintre aceste aspecte cu incidență asupra altor sisteme de digitalizare fiscală este legat de completarea corectă a câmpurilor specifice sistemului RO…