Colaboram cu societatea MidSoft, utilizand de circa 3 ani in magazinele noastre de presa, PRESS ONE, in foarte bune conditii de functionabilitate, soft-ul de facturare Facturis Online. La solicitarile noastre, in cazurile in care se impun anumite interventii, exista receptivitate si operativitate.

Echipa SC AVEC MM IMPEX SRL

 

Aplicatia de gestiune stocuri ne ajuta foarte mult in activitatea firmei noastre oferindu-ne rapoarte detaliate cu stocurile curente in orice moment.

Echipa SC Agrohunting SRL

 

Facturis Online este un program de facturare complet si simplu de utilizat in acelasi timp, indispensabil in activitatea noastra zilnica. Ne-am oprit asupra lui dupa ce am incercat mai multe programe de facturare online care insa nu acopereau toate nevoile noastre. Recomandam cu placere serviciile de facturare oferite de aceasta achipa de profesionisti.

Echipa Airport Plaza

 

Facturis Online- simplu, sigur , precis si rapid de folosit! Il utilizam zilnic, de apoximativ 2 ani si este mereu ON pentru a ne ajuta. Sistemul Online este modern, actual, se pliaza perfect pe nevoile noastre si merita incercat. Sa uitam de metodele vechi de facturare si sa ne schimbam metodele prin programul FACTURIS ONLINE!

Echipa Corporate Voyage

 

Folosesc de cativa ani aceasta aplicatie pe 2 societati si sunt extrem de multumit si o recomand cu orice ocazie. Principalele avantaje sunt usurinta utilizarii (interfata e foarte prietenoasa) si mobilitatea. Aplcatia pentru mobile e cireasa de pe tort. Un bravo urias!!!

Ovidiu Tomoiaga, sales manager Termo Express

 

Sunt pe deplin multumit de serviciile oferite de catre Facturis. Am recomandat si voi recomanda tuturor acest serviciu.

Alin F. Tariceanu, A F T International Express SRL